De fleste kæledyrsejere har sikkert prøvet, at ens kæledyr konstant vil enten ud eller ind ad døren, som om den ikke helt kan bestemme sig for, om den helst vil befinde sig indendørs eller udendørs. Dette kan være enormt frustrerende, hvilket naturligvis er langt fra optimalt for både dig og dit kæledyr.

Hvis dette er en situation, som du kender fra dit eget liv, så bør du måske overveje, hvorvidt du bør investere i en Staywell 280EF kæledyrslem, da denne smarte lem netop kan gøre hverdagen nemmere for dig såvel som dit kæledyr, da dyret netop får muligheden for helt selv at styre, hvor det vil befinde sig og hvornår.

Giv dit kæledyr større frihed

En af de helt store fordele ved at investere i en Staywell 280EF kæledyrslem er, at du netop kan give dit kæledyr en større frihed, end det normalt er vant til. Hvis du for et øjeblik sætter dig i dit kæledyrs sted, så er det ikke svært at forestille sig, hvor frustrerende det nogle gange må være ikke at kunne gå ud og ind, som man har behov for.

Derfor kan en Staywell 280EF kæledyrslem være med til at få dit kæledyr til at trives endnu bedre i dit hjem, end den i forvejen gør. Dertil behøver du heller ikke hele tiden bruge energi på at være opmærksom på dit kæledyrs tegn om, at den har brug for at komme ud eller ind.

Dog er det vigtigt at påpege, at du selvfølgelig har mulighed for at låse kæledyrslemmen, sådan at dit kæledyr ikke kan gå ud og ind på alle tider af døgnet. For eksempel er det oplagt at låse den om natten, eller når du ikke er hjemme.

Kan monteres i mange forskellige overflader

Noget af det, som er allermest smart ved lige netop Staywell 280EF kæledyrslemmen, er, at den kan monteres i mange forskellige overflader. Den kan nemlig placeres i trædøre, vinduer og glasdøre – både med enkelt og dobbelt glas – PVC og metal.

Dermed har du altså rig mulighed for at placere kæledyrslemmen lige netop det sted i dit hus, hvor det vil være allermest praktisk for dig og dit kæledyr. På denne måde skal lemmen netop ikke absolut sidde i din hoveddør, men du kan i stedet diskret gemme den lidt af vejen, hvis du ikke har lyst til, at den skal være til fuld skue.

Selvom Staywell 280EF kæledyrslemmen altså kan monteres i mange forskellige materialer, så er den faktisk ganske nem at sætte op. Der medfølger nemlig en god manual, sådan at du selv snildt kan klare opgaven, hvilket er enormt praktisk.

Brug den medfølgende tunnelforlænger for flere monteringsmuligheder

Som nævnt ovenfor får du altså masser af monteringsmuligheder med en Staywell 280EF kæledyrslem, men faktisk medfølger der et super smart redskab, som er med til at forbedre kæledyrlemmens placering endnu mere.

I pakken medfølger der nemlig en tunnelforlænger, som kan være med til at udvide længden af kæledyrslemmen, sådan at du kan placere den i tykkere materialer såsom for eksempel en væg. På den måde slipper du for at skære hul i en dør eller et vindue, men kan i stedet montere lemmen i en væg, hvilket også kan give nogle super gode fordele.

Dermed er Staywell 280EF kæledyrslem altså et super alsidig stykke dyreudstyr, som ikke kun er nem for dig at montere, men som også kan øge trivslen og friheden for dit dyr, hvilket naturligvis er en super god egenskab ved produktet.

Hvis dette er en situation, som du kender fra dit eget liv, så bør du måske overveje, hvorvidt du bør investere i en Staywell 280EF kæledyrslem, da denne smarte lem netop kan gøre hverdagen nemmere for dig såvel som dit kæledyr, da dyret netop får muligheden for helt selv at styre, hvor det vil befinde sig og hvornår.

Giv dit kæledyr større frihed

En af de helt store fordele ved at investere i en Staywell 280EF kæledyrslem er, at du netop kan give dit kæledyr en større frihed, end det normalt er vant til. Hvis du for et øjeblik sætter dig i dit kæledyrs sted, så er det ikke svært at forestille sig, hvor frustrerende det nogle gange må være ikke at kunne gå ud og ind, som man har behov for.

Derfor kan en Staywell 280EF kæledyrslem være med til at få dit kæledyr til at trives endnu bedre i dit hjem, end den i forvejen gør. Dertil behøver du heller ikke hele tiden bruge energi på at være opmærksom på dit kæledyrs tegn om, at den har brug for at komme ud eller ind.

Dog er det vigtigt at påpege, at du selvfølgelig har mulighed for at låse kæledyrslemmen, sådan at dit kæledyr ikke kan gå ud og ind på alle tider af døgnet. For eksempel er det oplagt at låse den om natten, eller når du ikke er hjemme.

Kan monteres i mange forskellige overflader

Noget af det, som er allermest smart ved lige netop Staywell 280EF kæledyrslemmen, er, at den kan monteres i mange forskellige overflader. Den kan nemlig placeres i trædøre, vinduer og glasdøre – både med enkelt og dobbelt glas – PVC og metal.

Dermed har du altså rig mulighed for at placere kæledyrslemmen lige netop det sted i dit hus, hvor det vil være allermest praktisk for dig og dit kæledyr. På denne måde skal lemmen netop ikke absolut sidde i din hoveddør, men du kan i stedet diskret gemme den lidt af vejen, hvis du ikke har lyst til, at den skal være til fuld skue.

Selvom Staywell 280EF kæledyrslemmen altså kan monteres i mange forskellige materialer, så er den faktisk ganske nem at sætte op. Der medfølger nemlig en god manual, sådan at du selv snildt kan klare opgaven, hvilket er enormt praktisk.

Brug den medfølgende tunnelforlænger for flere monteringsmuligheder

Som nævnt ovenfor får du altså masser af monteringsmuligheder med en Staywell 280EF kæledyrslem, men faktisk medfølger der et super smart redskab, som er med til at forbedre kæledyrlemmens placering endnu mere.

I pakken medfølger der nemlig en tunnelforlænger, som kan være med til at udvide længden af kæledyrslemmen, sådan at du kan placere den i tykkere materialer såsom for eksempel en væg. På den måde slipper du for at skære hul i en dør eller et vindue, men kan i stedet montere lemmen i en væg, hvilket også kan give nogle super gode fordele.

Dermed er Staywell 280EF kæledyrslem altså et super alsidig stykke dyreudstyr, som ikke kun er nem for dig at montere, men som også kan øge trivslen og friheden for dit dyr, hvilket naturligvis er en super god egenskab ved produktet.