Uanset hvilken hunderace du ejer, kan der være en stor udfordring i at opdrage den. Det kan både være en stor mundfuld, hvis den har et iltert temperament, er en lille selskabshund, der ikke så nemt lader sig opdrage eller er en større hund, der skal stimuleres meget intelligensmæssigt set. Hvad gør man så, hvis man simpelthen synes, at opgaven er for stor eller man ikke har den rette viden om det eller ikke har tiden og kræfterne? Det ser vi nærmere på her, hvor det er muligt at få øjnene op for nye muligheder. 

Du kan sagtens få hjælp 

Det kan være sin sag at være alene om at opdrage en hund. Det ligger meget i vores individualisede kultur, at man skal klare det hele selv, ellers er man fejlet som hundeejer. Men denne opfattelse af at have hund vil vi gerne gøre op med, for det er jo netop ansvarligt som hundeejer at afsøge mulighederne for professionel hjælp. hvis man mangler viden, erfaring, tid eller kræfter. Her er der masser af hjælp at hente hos Jeanettes hundeskole. Det er en skole, som selvfølgelig ikke har de helt samme rammer som en almindelig menneske skole, men så alligevel – her lærer man at være hund, og opføre sig pænt. Er du interesseret i at vide mere om denne hundeskole, så læs mere her

Få gode metoder 

Der kan være noget befriende i, at man ikke længere er alene om at opdrage sin hund. Det er et stort og livslangt ansvar, og hvis man så ovenikøbet har en problematisk hund, kan gode råd godt være dyre. Ikke hos Jeanettes hundeskole, hvor hun ved præcis, hvordan man skal gribe det an. Det kan både være en beroligelse for hunden, fordi den med det samme mærker, at her er der en, der har styr på det, og som man ikke kan løbe om hjørner med, helt bogstaveligt. Det kan også være en beroligelse for hundeejeren, der har brug for nogle gode redskaber fremadrettet.  

Skab mere trivsel med hundeskolen

En hundeskole har til formål også at skabe mere trivsel hos både hund og ejer, så I sammen lærer at samarbejde om dagens gøremål. Der kan være en utroligt stor tilfredsstillelse i at “knække koden” til opdragelsen og den gode kontakt mellem ejer og hund, så I kan sammen nyde hinandens selskab og også udvikle jer sammen. Det er en god investering at gå i hundeskole, både for dig som hundeejer og for dig, som hund!