Er du hundeejer, så ved du udmærket godt, at man meget hurtigt kan komme til at åbne og lukke havedøren et utal af gange i løbet af en dag. Der er intet at sige til, at hunden gerne vil ud og tisse eller have luft, men for dig kan det blive irriterende i længden.

Med en STAYWELL 757EF undgår du at valfarte til havedøren i tide og utide, og din hund kan komme i haven når den vil. Hundelemmen er fra Petsafe, og den fås i en flot grå farve. Din hund vil kunne gå ind og ud af den, den er let at installere og den kan tilmed låses.

Frihed til din hund, men sikkerhed til dig!

Selvom en hundelem er utrolig praktisk, kan der være nogle sikkerhedsmæssige bekymringer omkring at installere én i hjemmet. Man kan være bange for, at hunden render ud i tide og utide. Bekymringen kan også handle om, at ubudne gæster også benytter sig af hundelemmen. Dette imødekommes med STAYWELL 757EF.

Denne hundelem er 2-vejs, hvilket vil sige, at din hund kan bruge den til både at gå ind og ud af huset med. Det betyder dog også, at hundelemmen også kan låses på hver side, hvorfor du kan bestemme, hvordan lemmen bliver brugt. Du kan låse lemmens yderside, så din hund kun kan gå ud af den. Du kan også låse indersiden, så hunden kun kan gå ind gennem den.

STAYWELL 757EF kan på den måde tilpasses dig og din hunds behov, uden det kommer til at koste en formue. Låseanordningen følger nemlig også med i købet.

Hvilke hunde kan bruge hundelemmen?

En hundelem er ikke bare en hundelem. Er den for lille, har hunden svært ved at komme igennem den. Er den derimod for stor, kan det ligeledes volde problemer. Det er derfor vigtigt, at du finder en hundelem, der egner sig til din hunds race og størrelse.

STAYWELL 757EF egner sig bedst til en medium størrelse hund. En medium hund vejer op til 18 kg og måler max 21,9 cm i skulderbredde. Har du f.eks. en dansk svensk gårdhund, en cocker spaniel eller en hund på den størrelse, vil denne hundelem være perfekt.

Mål, anvendelighed og installation

Denne model kan bruges af hunde op til 18 kg. Lemmens mål er:

  • Rammens mål: 352 mm x 294 mm
  • Mål på hullet til lemmen: 281 mm x 237 mm

En STAYWELL hundelem kan let installeres i både mursten, pvc, metal og træ. Det gør sig også gældende for denne model, hvorfor den er særdeles anvendelig. Så længe hullet til lemmen skæres med det rigtige værktøj og efter korrekt anvisning, er det ingen sag at installere den.

Til installation medfølger:

  • Skruer
  • Skabelon til udskæring
  • Guide til opsætning af hundelemmen