Din hund gør, hyler eller skraber poterne på havedøren. Du ved, hvad det betyder. Nu vil din hund gerne ud. Det kan ske op til 20 eller endda flere gange på en dag, og 2 minutter efter skal din hund lukkes ind igen. Det kan være upraktisk og bøvlet at skulle lukke din hund ud og ind igen så mange gange i løbet af dagen. Derudover slider det på døren, hvis din hund er typen, der skraber på døren for at signalere, at den gerne vil ud. I det tilfælde kan det være, at man skal begynde at overveje at kigge efter en hundelem. Der findes et bredt udvalg af hundelemme og forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis den hundelem, der passer til din hund. Hundelemmen STAYWELL 757EF fra Petsafe er f.eks. tilpasset en hund, der er lille til medium størrelse.

Giv din hund frihed

En hundelem giver både frihed til dig og din hund. Som en kattelem giver hundelemme din hund muligheden for selv at vælge mellem huset og haven. Den monteres på havedøren, så din hund selv kan gå igennem uden at skulle have hjælp til at åbne døren. Det betyder også, at du slipper for at skulle assistere din hund, hver gang den vil ind eller ud.

Vælg den rigtige hundelem

Når du skal vælge en hundelem, er det vigtigt at vælge en, der passer i størrelsen. Er hundelemmen for stor, kan den være for voldsom at bruge for en lille hund. Til gengæld siger det sig selv, at en stor hund ikke kan komme igennem en hundelem, der er for lille. STAYWELL 757EF er på den måde vurderet til at passe til en lille til mellem hund. Det vil sige at hunden som udgangspunkt maks. må veje 18 kg og have en skulderbredde på 21,9 cm. Hundelemmens hul er 28,1 cm gange 23,7 cm.

Denne model er en 2-vejs hundelem. Det vil sige at hunden uden besvær kan komme gennem hundelemmen både indefra og udefra.

Derudover har denne hundelem et lukkepanel. Det bevirker, at du kan låse hundelemmen, så din hund ikke kan benytte sig af den. Det kunne f.eks. være, hvis det regner, og man helst ikke vil have en hund, der pjasker og ødelægger stuen. Det er også smart, når man gerne vil låse af f.eks. om natten, så man på den måde sikre sig, at der ikke kommer tyve gennem den vej.

Opsætning af hundelemmen

STAYWELL 757EF-hundelemmen er velegnet til døre og vægge af både træ, metal, PVC og endda mursten. Der følger også skruer med samt skæreskabelon og opsætningsguide, så du er godt rustet til at sætte hundelemmen op.

Går lågen i stykker i hundelemmen, kan man til denne model også købe reservelåger, så man ikke behøver at købe en helt ny hundelem, hvis uheldet skulle være ude.