Det er super praktisk at have en hundelem, hvis du bor et sted, hvor der er en indhegnet have eller lignende område. Når du har det, så kan hunden nemlig selv gå ind og ud af lemmen, når den trænger til at komme udenfor. Dermed behøver du ikke at agere dørvogter for hunden.

Lad hunden selv styre, hvornår den vil være inde eller ude med en smart hundelem. Selv om det er en ret stor hund, du har, så kan du sagtens få en hundelem, der er stor nok til den.

Vælg en stor Staywell 660ML alu hundelem i kraftige materialer, når din store hund skal kunne lufte sig selv af og til.

Hvilke egenskaber har en Staywell 660ML alu hundelem?

Vælger du en Staywell 660ML alu hundelem, så får du en lem, der er nem at montere enten i døren eller muren. Den er konstrueret sådan, at lemmen kan åbnes både udad og indad, og den lukker til ved hjælp af en magnet.

Selve døren er lavet af tonet gummi, som udgør den fleksible flap. Rammen er lavet af meget holdbart hvidt aluminium. Du har naturligvis mulighed for at lukke lemmen helt til, når den ikke skal bruges.

Den store hundelem har blandt andet følgende egenskaber:

  • Rammens mål: 692,6 x 417 mm
  • Hullets størrelse: 642 x 366 mm
  • Maks. skulderbredde: 35 cm
  • Velegnet til hunde på op til 100 kg
  • Med magnet kant i bunden af flappen
  • Materialer: kraftig aluminium og gummi
  • Med magnetkant forneden på flappen
  • Kan lukkes helt med den medfølgende metalplade

I det hele taget så får du en hundelem, som er særdeles holdbar til den helt store hund. Med en Staywell 660ML alu hundelem kan din store hund selv gå en tur ud i haven.

Hvilke fordele er der ved at have en hundelem?

Når du giver din hund en hundelem, så får den mulighed for selv at ud i haven og at gå ind i huset igen. Den styrer dermed selv, om den skal ud at have lidt luft, lidt motion eller besørge. Om den må besørge i haven, må være op til din opdragelse.

Under alle omstændigheder giver en Staywell 660ML hundelem et mere selvstændigt hjemmeliv for hunden. Du styrer naturligvis selv, hvornår hundelemmen skal være brugbar. Den kan nemlig lukkes med en kraftig metalplade, som forhindrer træk, slagregn og ubudne gæster i at komme ind. Da der er tale om en meget stor hundelem, så er det trygt og sikkert, at den kan lukkes helt af.

Sæt den store Staywell 660ML alu hundelem i døren eller i muren, når din meget store hund godt må få mulighed for selv at gå ud i haven. Det er smart både for dig og for hunden. Bestil den gerne med det samme, så kan du snart montere den.