Vil du gerne have en praktisk hundelem sat i døren eller i muren, så er det vigtigt, at det er en lem, der passer perfekt i størrelsen i forhold til hunden. Har du en mellemstor hund, så vil en Petsafe Staywell 760EF hundelem være den helt perfekte model.

Når hunden selv har mulighed for at gå ind og ud af huset, behøver du ikke at lukke den ind og ud, og det giver både hund og hundeejer en større frihed. Når den ikke skal være i brug, kan lemmen holdes lukket ved, at du indstiller den til det.

Hvilke egenskaber har en Petsafe Staywell 760EF hundelem?

Den praktiske hundelem egner sig perfekt til en hund, som vejer maks. 45 kg, og som har en skulderbredde på maks. 29 cm. Petsafe Staywell 760EF har blandt andet følgende egenskaber:

 • Mål: 456 x 386 mm
 • Åbningens mål: 370 x 314 mm
 • Velegnet til hunde med en maks. skulderbredde på 290 mm
 • Velegnet til hunde med en maks. vægt på 45 kg
 • Materialer: gennemsigtigt gummi og kraftig aluminium
 • Vejrbestandig
 • Farve: hvid
 • Til montering i dør, mur eller væg
 • Med 2-vejs-lukning
 • Lukker selv ved hjælp af en magnet
 • Med tunnelforlænger

2-vejs-lukningen betyder, at du kan indstille lemmen til at være brugbar eller til at være helt lukket. Det er ret praktisk, at der er styr på det, og at lemmen kan lukkes helt. Det forhindrer træk, regn og ubudne gæster i at komme ind i huset.

Hvilke fordele er der ved at have en Petsafe Staywell 760EF hundelem?

Når du har monteret en Petsafe Staywell 760EF hundelem i døren eller i væggen, så vil din hund nemt kunne gå ind og ud af huset. Ønsker du, at lemmen skal være lukket helt til, så er det bare at indstille den til det.

Med en hundelem på huset kan hunden frit gå ud og ind. Den kan trække ud i det fri, når den har lyst til det. Så behøver du ikke at blive forstyrret i det, som du er i gang med. Det giver en øget frihed til både dig og din hund.

Det betyder naturligvis ikke, at du ikke skal gå tur med hunden. Det giver bare en anden mulighed for, at hunden lige kan gå ud og få noget luft eller motionere. Det vil både du og hunden synes rigtig godt om.

Giv dig selv og din mellemstore hund en øget frihed ved at få monteret en Petsafe Staywell 760EF hundelem i dit hjem. Den er nem at regulere, og hunden lærer hurtigt at bruge den. Bestil den gerne med det samme, så varer det ikke længe, inden din hund selv kan gå ud i haven.